Skip to main content

Over Ons

Onze visie op mentale gezondheid

Bij Mindklub streven we ernaar om mentale training zo vanzelfsprekend te maken als een bezoek aan de sportschool. We bieden toegankelijke oplossingen zodat mentaal welzijn een normaal en belangrijk aspect van je leven is.

Inschrijven

Onze benadering van mentale training

Bij Mindklub geloven we dat mentaal fit trainen niets met zweverigheid te maken heeft. Onze trainingen zijn ontwikkeld om toegankelijk en laagdrempelig te zijn voor iedereen. Het concept van trainen bij Mindklub is vergelijkbaar met dat van een sportschool: je kunt kiezen tussen groepslessen of personal training, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en doelen. Of je nu wilt werken aan stressvermindering, je concentratie wilt verbeteren, of je veerkracht wilt vergroten, wij hebben een programma dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Onze aanpak is praktisch en gericht op het bieden van concrete voordelen voor je mentale welzijn, zodat je op een effectieve manier aan je mentale gezondheid kunt werken.

Over Mindklub

Bij Mindklub staat mentale fitheid centraal. We maken mentaal welzijn toegankelijk voor iedereen met programma’s die je helpen bij het versterken van je mentale weerbaarheid, verbeteren van je concentratie en verminderen van stress. Onze trainingen zijn eenvoudig te integreren in je dagelijkse leven, net als je sportroutine.

We geloven dat mentaal welzijn net zoveel aandacht verdient als fysieke gezondheid. Onze ervaren trainers begeleiden je op je reis naar mentale fitheid, en we creëren een omgeving waarin mentaal trainen een natuurlijke aanvulling op je dagelijkse routine wordt. Werk met vertrouwen aan je mentale gezondheid en welzijn!

Bekijk volledig aanbod

Lichaam wél maar geest niet?

Consistentie, commitment en discipline

Geef je geest dezelfde zorg en aandacht, mentale kracht is net zo belangrijk als fysieke kracht!

Kris

Ik ben Kris Wijma, oprichter van Mindklub. Na mijn studie in Amsterdam ben ik nu gevestigd in Groningen. Met vier jaar ervaring als psycholoog in de (forensische) GGZ en een opleiding tot Mindfulness trainer, heb ik een stevige basis in zowel psychologie als mentale training. Twee jaar geleden richtte ik Mindklub op, voortkomend uit mijn persoonlijke zoektocht naar meer balans en rust.

Mijn eigen ervaringen met piekeren en stemmingswisselingen hebben me geleid naar mentaal trainen. Dit proces heeft me niet alleen zelfkennis en innerlijke rust gebracht, maar ook de veerkracht die ik nu met anderen wil delen. Bij Mindklub bied ik een trainingsaanbod aan dat zowel laagdrempelig als toegankelijk is, met een duidelijke focus op praktische en niet-zweverige benaderingen. Mijn doel is om meditatie en mindfulness te ontkoppelen van het idee van zweverigheid en het te integreren in een dagelijks leven op een manier die iedereen kan begrijpen en gebruiken.

Door mijn ervaringen en achtergrond kan ik trainingen aanbieden die echt verschil maken, gericht op praktische resultaten en persoonlijke groei. Bij Mindklub vind je een benadering die aansluit bij de realiteit van je dagelijks leven, met als doel je mentale welzijn op een effectieve en toegankelijke manier te verbeteren.

Bekijk volledig aanbod

Onze trainers

Iris

Mindfulnesstrainer & Werkgelukdeskundige

Iris helpt je balans en rust te vinden in werk en privé. Met haar trainingen ontwikkel je mindfulness en creëer je meer focus en welzijn in je dagelijks leven.

Jomy julsing

Jomy

Kickbokstrainster (Fight Academy)

Jomy is een enthousiaste kickbokstrainster die je uitdaagt fysiek én mentaal sterker te worden. Met haar trainingen werk je aan kracht, conditie en een scherpere geest.

kickboksen en mindfulness in groningen

Sirano

Kickbokstrainer & Oprichter van Fight Academy Groningen

Sirano is de oprichter van Fight Academy Groningen en ervaren kickbokstrainer. Hij helpt je met het verbeteren van je techniek en fysieke weerbaarheid in uitdagende trainingen.

Mindklub inzetten in je bedrijf?

Wij hebben meer dan 25 bedrijven succesvol geholpen

Mindklub at work

Beoordeeld met 5,0

(27 beoordelingen)

Beoordeeld met 5,0
(27 beoordelingen)

"Écht een cadeautje aan jezelf als je meer in het moment wilt leven en minder in je hoofd!"

Lees onze verhalen

"Écht een cadeautje aan jezelf als je meer in het moment wilt leven en minder in je hoofd!"

Lees onze verhalen

Actief bezig zijn met mentaal trainen kent verschillende voordelen

Mentale training verbetert je concentratie, geheugen en stressbeheersing. Het bevordert innerlijke rust, emotionele veerkracht en zelfvertrouwen.

Sterkere focus
Minder stress
Mentale balans

Meer kennis opdoen over mentale gezondheid?

Houd de blog pagina in de gaten met elke week een nieuwe blog!

Filter

Nieuws

Mindful kickboxing Groningen

Mindful kickboxing Groningen: elke woensdag van 18.00 - 19.00 uur. Het is…
Lees meer
Mentale training

Mentale hersteltraining

Mentale hersteltraining - wekelijkse groepsles bij Mindklub Voor de spieren in je…
Lees meer
Mindklub Mindfulnesstraining in Groningen
Nieuws

Mindklub Mindfulnesstraining in Groningen

Mindklub Mindfulnesstraining in Groningen gaat van start op woensdag 30 oktober. De…
Lees meer
basistraining in mentale vaardigheden
Nieuws

Basistraining in mentale vaardigheden

Mentaal fit op de werkvloer is een basistraining in mentale vaardigheden. Mindklub…
Lees meer
mindful kickboxing
Mentale training

Mindful kickboxing

Mindful kickboxing, vanaf nu elke week woensdag van 18.00 - 19.00 uur…
Lees meer
mentale kracht trainen
Mentale training

Mentale kracht trainen

Mentale kracht trainen is heel waardevol om meer vertrouwen en minder angst…
Lees meer
× Hoe kan ik je helpen?