Blog

Meer weten over mentale fitheid?

Laat je inspireren, informeren en vermaken met elke maand een nieuwe blog op deze pagina. Blogs over onderwerpen die alles te maken hebben met je brein, je lijf, mentale gezondheid en persoonlijke ontwikkeling in bredere zin. Stay tuned!

Personal training voor een fitte geest
Blog

Worden Mindklub trainingen vergoed?

Werken aan je mentale gezondheid is heel belangrijk. Niet alleen de gehele maatschappij, maar ook werkgevers hebben er baat bij dat jij goed in je vel zit. Daarom zijn er verschillende mogelijkheden om mentale gezondheidstrainingen (deels) vergoed te krijgen.

Blog

Onderaan de (sociale) media ladder

Waarschijnlijk kun je zo redelijk snel 10 dingen opnoemen die je in jouw dagelijks leven stress geven. Vertraging in het OV als je haast hebt, een belangrijke presentatie of tentamen, een relatie die niet lekker loopt of een verkeersboete

Blog

Wachten tot het leven écht begint

Onderweg naar later Als ik 5 kilo lichter ben, dan ben ik écht tevreden met mezelf. Als ik die tafel koop, dan is mijn huisje écht af. Als ik die promotie haal, dat diploma of dat salaris haal, dan

Blog

10 tips voor meer focus

We kennen de struggle allemaal. Wekker op tijd gezet. En dan, na een keurige score van 3keer snoozen, je bed uit gestapt. Fluitend op de fiets en perfect op tijd op je werk. Klaar voor je productiefste dag ooit.