Voor bedrijven

Stress op de werkvloer

Door de krapte op de arbeidsmarkt, digitalisering, de coronacrisis, maar ook een steeds complexere wereld ervaren steeds meer mensen stress op de werkvloer. Stress is een belangrijke oorzaak van zowel lichamelijke als psychische problemen, wat steeds vaker leidt tot uitval en landurig ziekteverzuim. Dit is zowel voor werknemers, als werkgevers heel vervelend. Vaak heeft uitval door ziekte te maken met het te laat signaleren van stress en er te lang mee rondlopen. 

Hier ligt eveneens de oplossing. Meer aandacht voor de mentale gezondheid op de werkvloer en het leren signaleren van stress kan al veel opleveren en kan uitval in veel gevallen voorkomen. De Mindklub biedt tools, training en info!

Bekijk wat anderen zeggen

Zij gingen je voor

Mentaal fit op de werkvloer

De Mindklub biedt een trainingsaanbod, speciaal gericht op mentale fitheid op de werkvloer. De training bestaat uit het delen van informatie over stress, mentale fitheid en biedt  daarnaast laagdrempelige en simpele oefeningen. Er worden handvatten meegegeven in hoe de oefeningen te integreren op de werkvloer.

Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden en het aanvragen van een offerte.

groepstraining

Meer lezen over de werking van je geest?

Bekijk deze pagina voor het laatste nieuws en blogs over de werking van je geest, je lijf en persoonlijke ontwikkeling in bredere zin.