De trainingen

Trainen bij de Mindklub: niet zweverig, wel effectief

Vind je mindfulness en meditatie vaak maar zweverig, maar wil je toch werken aan je mentale fitheid? De trainingen van de Mindklub zijn nuchter en laagdrempelig. Deelnemers ervaren na een paar weken al meer rust, minder stress en ontwikkelen bruikbare inzichten. De trainingen zijn leuk en afwisselend, met meditatie, visualisaties, schrijfvormen en ademhalingsoefeningen

Bekijk wat onze deelnemers zeggen

Trainen bij de Mindklub - word lid en train onbeperkt!

Trainen bij Mindklub kent eigenlijk veel gelijkenissen met trainen in de sportschool. Zo kan je deelnemen aan groepslessen, maar is er ook de mogelijkheid tot personal training. En omdat wij erin geloven dat mentaal trainen dezelfde aandacht verdient als het trainen van je lichaam, werken we bij Mindklub in abonnementsvorm. Bekijk de abonnementen en kies er een die bij jouw leven en situatie past. 

Personal training - pakket

449 euro

Groepslessen (abonnement)

34,99 euro per maand

Andere trainingen...

Naast de vaste abonnementen, bieden we bij Mindklub ook thema-specifieke trainingen aan. Deze trainingen kennen verschillende startmomenten gedurende het jaar. Klik op de training hieronder om meer te ontdekken. 

Compassietraining

449 euro

Tijdens de compassietraining gaan we de kracht en zelfliefde in jou (her)ontdekken en versterken. Je leert hoe je voor jezelf kunt zorgen en hoe je om kunt gaan met lastige situaties in het leven.
warming-up cursus aan tafel

Geen therapiegroep

Ondanks dat de training in groepsverband plaatsvindt, is het geen therapiegroep*. Aan de hand van de thema’s en oefeningen is er ruimte om ervaringen te delen, maar dat hoeft niet. Ieder heeft zijn/haar eigen doelen en eigen proces. Jij bepaalt zelf welke oefeningen voor jou passend zijn en wat je er uit wil halen. Toch kan het trainen in een groep ook een heel krachtig element zijn. Je zult ontdekken dat je helemaal niet zo anders bent dan de anderen en dat iedereen heeft te dealen met bepaalde struggles in het leven.

*Tijdens het intakegesprek na aanmelding wordt gescreend op het bestaan van meer ernstige psychische klachten, waarvoor de Mindklub geen behandeling biedt. Er zal dan geadviseerd worden om contact op te nemen met de huisarts voor een passende verwijzing.

Meer weten over het versterken van je mentale gezondheid?

Elke maand een nieuwe blog over interessante onderwerpen die gaan over de werking van het brein, het lijf, mentale gezondheid en persoonlijke ontwikkeling in bredere zin. 

De Mindklub voor bedrijven

De Mindklub geeft ook workshops voor bedrijven. Lijkt het jou leuk om samen met je collega’s een workshop te volgen?

De Mindklub voor bedrijven

De Mindklub geeft ook workshops voor bedrijven. Lijkt het jou leuk om samen met je collega’s een workshop te volgen?