Compassie training

Train je compassie & voel je krachtig!

Startdatum: Woensdag 3 mei| 19.30 uur 

Kosten: 299 euro

Inclusief: 1-op-1 voor- en nagesprek (op locatie), een werkboek met interessante theorie, schrijfopdrachten en registratieformulieren voor thuis

Groep: max. 8 deelnemers

De compassie training gaat het ontwikkelen van een meer zachte en helpende houding naar jezelf. Compassie heeft ook een andere kant, namelijk de yang kant. Dit wordt omschreven als de meer “mannelijke” kant van compassie. Deze kant gaat over kracht en stevigheid. Kracht die nodig is om je grenzen aan te geven. Kracht om jezelf te beschermen tegen dat wat niet goed voor je is. Dat betekent soms ook dat je harde keuzes moet maken en bepaalde acties moet ondernemen. Op je strepen staan, voor jezelf opkomen of (soms) radicaal een andere weg inslaan. Juist datgene doen wat moeilijk is, en waar je tegenop ziet.

Dit vraagt absoluut moed. Kracht. En dit zit zeker in je, ook al lijk je dat soms wat te zijn vergeten. Tijdens de compassietraining van Mindklub gaan we in 8 weken aan de hand van meditaties, schrijfoefeningen en het bespreken van thema’s rondom compassie deze kracht in jou (her)ontdekken en versterken. Je leert hoe je voor jezelf kunt zorgen en hoe je om kunt gaan met lastige situaties in het leven. 

Meld je snel aan voor de eerstvolgende training door op de knop hieronder te klikken! 

Compassietraining

Bekijk wat onze deelnemers zeggen

begeleide groepsmeditatie

Meer oefening, meer verdieping...

Na aanmelding belt de trainer jou voor een persoonlijk intakegesprek. In dit gesprek beoordeelt de trainer of de groepstraining voor jou geschikt* is en worden jouw persoonlijke doelen en thema’s in kaart gebracht. De trainer kan zo jouw proces bewaken gedurende de training. Tussen de sessies door kun je ook altijd contact opnemen met de trainer als je ergens tegenaan loopt. 

*De trainer screent eveneens op het bestaan van meer ernstige psychische klachten, waarvoor de Mindklub geen behandeling biedt. Er zal dan geadviseerd worden om contact op te nemen met de huisarts voor een passende verwijzing.

Startdatum

Woensdag 3 mei | 19.30 - 21.00 uur

Nog 6 plekken beschikbaar

Schrijf je in voor de Compassietraining

Na de inschrijving zal er een (telefonisch) intakegesprek gepland worden om samen met de trainer te onderzoeken wat jouw aandachtspunten en intenties (doelen) zijn.

Bekijk ook het ander trainingsaanbod

Heb je de Warming-Up cursus afgerond en wil je je training doorzetten om fit te blijven? Of train je liever (eerst) 1-op-1? 

Personal training

269 euro

Vind je het fijner om 1-op-1 te trainen? Dat kan met een Personal Training pakket. 

Doorlopende training

8 euro per sessie

Is je mind al in shape maar wil je dit onderhouden of zelfs versterken? Dat kan in de doorlopende trainingsgroep.

De Mindklub voor bedrijven

De Mindklub geeft ook workshops voor bedrijven. Lijkt het jou leuk om samen met je collega’s een workshop te volgen?

De Mindklub voor bedrijven

De Mindklub geeft ook workshops voor bedrijven. Lijkt het jou leuk om samen met je collega’s een workshop te volgen?

Wil je meer lezen over mentaal fit worden?

Lees het laatste nieuws en blogs over thema’s die gaan over mentale gezondheid, mentaal trainen en persoonlijke ontwikkeling in bredere zin.