Personal training

Trainingsplan op maat

Vind je het trainen in een groep nog een te hoge drempel? Of heb je behoefte aan een luisterend oor en gericht werken aan jouw thema’s en doelen? Heel begrijpelijk. De personal training is dan een goede optie voor jou. 

In een kennismakingsgesprek wordt samen met de trainster gekeken naar jouw persoonlijke situatie, jouw persoon en jouw thema’s. Aan de hand van dit gesprek wordt een persoonlijk trainingsplan opgesteld door de trainster. Deze wordt met jou besproken en als je akkoord bent kunnen we van start wanneer jij wil. Samen plannen we de afspraken dan in.  

Twijfel je of dit wat voor je is of twijfel je of dit het goede moment is? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in en bespreek de mogelijkheden! 

Bekijk wat onze personal training deelnemers zeggen

Compassietraining

Hoe ziet een personal training sessie er uit?

Een personal training sessie is altijd op maat en afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt. Er wordt gewerkt met een trainingsplan, maar jouw behoefte op dat moment gaat altijd voor. De sessies zijn over het algemeen een combinatie van verschillende trainingsvormen. Dus mindfulness of compassie meditaties, ademhalingstechnieken, visualisaties en schrijfvormen. Natuurlijk gaan we ook in gesprek. Over dat wat jou bezighoudt en over dat wat jij ervaart tijdens de trainingsvormen. Enthousiast om te beginnen?

Bekijk de prijzen voor Personal Training

Trainen bij Mindklub kent eigenlijk veel gelijkenissen met trainen in de sportschool. Zo kan je deelnemen aan groepslessen, maar is er ook de mogelijkheid tot personal training. En omdat wij erin geloven dat mentaal trainen dezelfde aandacht verdient als het trainen van je lichaam, werken we bij Mindklub in abonnementsvorm. Bekijk het abonnement hieronder of kies een van de andere opties.

Groepslessen + personal training

99 euro per maand

Wil je echt een grote verandering in je mentale gezondheid bewerkstelligen? Dan raden wij aan om het écht onderdeel van je routine te laten worden door middel van een maandabonnement. Door wekelijks 1-op-1 te werken aan jouw persoonlijke thema’s zal je écht verschil gaan merken in je mindset. 

Liever een combinatie van 1-op-1 trainen en groepslessen? Ook dat is mogelijk met dit pakket. Combineer 2 wekelijkse personal training sessies met de doorlopende groepslessen voor dezelfde prijs!

Andere opties voor Personal training

Liever niet direct een abonnement afsluiten? We bieden ook opties voor een strippenkaart of een losse les. 

Strippenkaart - 6 sessies

449 euro

Wil je echt serieus aan de slag met je mentale gezondheid, maar wil je niet direct een abonnement aanschaffen? Dan is dit pakket het meest geschikt voor jou. Samen maken we een plan om in deze 5 sessies mee aan de slag te gaan.  

1 sessie

75 euro

Heb je “even tussendoor” behoefte aan een luisterend oor, een gerichte trainingsvorm of heb je na je strippenkaart nog behoefte aan meer training? Boek dan een losse sessie. 

Wist je dat sommige trainingen ook vergoed worden?

Lees er alles over in de blog hieronder. 

Vergoeding Mindklub Trainingen

Worden Mindklub trainingen vergoed?

Werken aan je mentale gezondheid is heel belangrijk. Niet alleen de gehele maatschappij, maar ook werkgevers hebben er baat bij dat jij goed in je vel zit. Daarom zijn er verschillende mogelijkheden om mentale gezondheidstrainingen (deels) vergoed te krijgen. De vergoeding hangt af van je persoonlijke situatie. Bekijk de verschillende mogelijkheden hieronder: Vergoedingen vanuit verzekeraars

Lees verder »

Op afspraak

Inschrijven Personal Training

Superleuk dat je interesse hebt in de personal training. Ik ga graag met je aan de slag! Laat je gegevens hieronder achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een eerste intake.

Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan contact op.

Liever trainen in een groep?

Zowel voor beginners als meer ervaren trainers heeft de Mindklub een trainingsaanbod. Ontdek één van onderstaande opties of informeer naar de mogelijkheden. 

Groepslessen

34,99 euro per maand

Is je mind al in shape maar wil je dit onderhouden of zelfs versterken? Dat kan in de doorlopende trainingsgroep.

Compassietraining

449 euro

Tijdens de compassietraining gaan we de kracht en zelfliefde in jou (her)ontdekken en versterken. Je leert hoe je voor jezelf kunt zorgen en hoe je om kunt gaan met lastige situaties in het leven.

compassietraining in groningen

De Mindklub voor bedrijven

De Mindklub geeft ook workshops voor bedrijven. Lijkt het jou leuk om samen met je collega’s een workshop te volgen?

De Mindklub voor bedrijven

De Mindklub geeft ook workshops voor bedrijven. Lijkt het jou leuk om samen met je collega’s een workshop te volgen?

Meer leren over hoe je geestelijk fitter wordt?

Bekijk hier ons nieuws, onze blogs, tips, nieuws en meer.