Compassietraining

Train je (zelf)compassie

Startdatum: Woensdag 27 september| 19.30 uur 
volgende startdatum: woensdag 24 januari

 

Data: 27 september, 4, 11, 18 en 25 oktober, 8 en 22 november, 6 december

Kosten: 449 euro

Inclusief: 1-op-1 voor- en nagesprek (op locatie), een werkboek met interessante theorie, schrijfopdrachten en registratieformulieren voor thuis

Groep: max. 8 deelnemers

De compassie training gaat het ontwikkelen van een meer zachte en helpende houding naar jezelf. Compassie heeft ook een andere kant, namelijk de yang kant. Dit wordt omschreven als de meer “mannelijke” kant van compassie. Deze kant gaat over kracht en stevigheid. Kracht die nodig is om je grenzen aan te geven. Kracht om jezelf te beschermen tegen dat wat niet goed voor je is. Dat betekent soms ook dat je harde keuzes moet maken en bepaalde acties moet ondernemen. Op je strepen staan, voor jezelf opkomen of (soms) radicaal een andere weg inslaan. Juist datgene doen wat moeilijk is, en waar je tegenop ziet.

Dit vraagt absoluut moed. Kracht. En dit zit zeker in je, ook al lijk je dat soms wat te zijn vergeten. Tijdens de compassietraining van Mindklub in Groningen gaan we in 8 weken aan de hand van meditaties, schrijfoefeningen en het bespreken van thema’s rondom compassie deze kracht in jou (her)ontdekken en versterken. Je leert hoe je voor jezelf kunt zorgen en hoe je om kunt gaan met lastige situaties in het leven. 

Meld je snel aan voor de eerstvolgende training op locatie in Groningen door op de knop hieronder te klikken! 

Compassietraining

Bekijk wat onze deelnemers zeggen

leren mediteren in Groningen

Leren voelen

Na aanmelding zal de trainer contact opnemen voor het plannen van een voorgesprek. In overleg zal dit online of op locatie zijn. In dit gesprek beoordeelt de trainer of de groepstraining voor jou geschikt* is en worden jouw persoonlijke doelen en thema’s in kaart gebracht. De trainer kan zo jouw proces bewaken gedurende de training. Tussen de sessies door kun je ook altijd contact opnemen met de trainer als je ergens tegenaan loopt. 

*De trainer screent eveneens op het bestaan van meer ernstige psychische klachten, waarvoor de Mindklub geen behandeling biedt. Er zal dan geadviseerd worden om contact op te nemen met de huisarts voor een passende verwijzing.

Startdata

Woensdag 27 september | 19.30 - 21.30 uur

Nog 2 plekken beschikbaar

Woensdag 24 januari | 19.30 - 21.30 uur

Nog 8 plekken beschikbaar

Schrijf je in voor de Compassietraining

Na de inschrijving zal er een (telefonisch) intakegesprek gepland worden om samen met de trainer te onderzoeken wat jouw aandachtspunten en intenties (doelen) zijn.

Bekijk ook de andere trainingen...

Heb je de een eerdere cursus afgerond en wil je je training doorzetten om fit te blijven? Of train je liever (eerst) 1-op-1? Bekijk een van de overige Mindklub trainingen in Groningen hieronder. 

Personal training

vanaf 70 euro per sessie

Vind je het fijner om 1-op-1 te trainen? Dat kan met een Personal Training abonnement. 

Onbeperkt groepslessen

34,99 euro per maand

Is je mind al in shape maar wil je dit onderhouden of zelfs versterken? Dat kan in de wekelijkse groepslessen op locatie.

De Mindklub voor bedrijven

De Mindklub geeft ook workshops voor bedrijven. Lijkt het jou leuk om samen met je collega’s een workshop te volgen?

De Mindklub voor bedrijven

De Mindklub geeft ook workshops voor bedrijven. Lijkt het jou leuk om samen met je collega’s een workshop te volgen?

Wil je meer lezen over mentale gezondheid?

Lees het laatste nieuws en blogs over thema’s die gaan over mentale gezondheid, mentaal trainen en persoonlijke ontwikkeling in bredere zin.